Da vores produkter bliver lavet i et bageri med mange forskelige allergener, kan der derfor ubevidst være spor af alle former for allergener i alle vores produkter. Det er usandsynligt at der kommer en peanuts i et rundstykke, men vi kan ikke garantere at det ikke kan ske. Ligesom der sagtens kan risikere at komme sesam i et brød der som udgangspunkt ikke er med sesam.

Vi kan altid oplyse mundtligt om ingredienser i vores produkter. I butikken står ingredienserne på langt de fletse af vores prisskilte. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive en mail.

Vi forhandler produkter fra No gluten, det findes på frost i butikken. Vi laver ikke selv glutenfri produkter da der er gluten i luften i vores bageri. Men vi laver bl.a. rugbrød uden hvede, men med rugmel hvori der er gluten, derfor er vores egne rugbrød ikke glutenfri.

Hvis du er meget overfølsom for fx. nødder så vil vi ikke anbefale dig at købe vores produkter, da vi ikke kan garantere at der ikke er smuttet en valnød over i et andet brød, eller en nøddeflage fra en morgenkage over i en af de andre kager. Det er usandsynligt, men vi kan ikke garantere at der ikke kan findes spor. Så selvom der ikke er tilsat en bestemt fødevare i et bestemt produkt, så kan vi ikke garantere, at der ikke kan findes spor.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.