Allergener

Da vores produkter bliver lavet i et bageri med mange forskelige allergener, kan der derfor ubevidst være spor af alle former for allergener i alle vores produkter. Det er usandsynligt at der kommer en peanuts i et rundstykke, men vi kan ikke garantere at det ikke kan ske. Ligesom der sagtens kan risikere at komme sesam i et brød der som udgangspunkt ikke er med sesam.

Vi kan altid oplyse mundtligt om ingredienser i vores produkter. I butikken står ingredienserne på langt de fleste af vores prisskilte. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive en mail.

Mælk/æg/vegansk:

Der er ikke mælk og æg i vores brød, rugbrød, rundstykker og de fleste boller. Disse er derfor også veganske. Der er dog æg i gulerodsbrud, chokoladebrud og muslibrud. Men spørg os for en sikkerheds skyld i butikken/mail.

Sunes chokolade kage (den vi også bruger til kagemænd) og vores  hindbærdrøm indeholder ikke æg og mælk og er derfor også vegansk.

Følgende kager er mælkefri:

Hindbærsnitter, æblesnitter, sveskesnitter, øretæver, æble/pæretærte, hindbærdrøm og spandauer med syltetøj. Der er heller ikke mælk i vandbakkelse og chokoladekagen som vi bruger til kagemænd/koner.

Derudover kan man bestille andre kager, som ikke er tilsat mælk. Men der er chokolade i og er derfor ikke helt mælkefri, medmindre man fjerner chokoladen. Disse kager er følgende:

Napoleonshat uden chokolade og kajkage uden chokolade.  Der er ikke mælk i vores brownie men der er chokolade i både kagen og i toppingen og chokolade indeholder jo mælk.

Vi forhandler glutenfri produkter fra Thunberg, det findes på frost i butikken. Vi laver ikke selv glutenfri produkter da der er gluten i luften i vores bageri. Men vi laver bl.a. rugbrød uden hvede, men med rugmel hvori der er gluten, derfor er vores egne rugbrød ikke glutenfri.

Hvis du er meget overfølsom for fx. nødder så vil vi ikke anbefale dig at købe vores produkter, da vi ikke kan garantere at der ikke er smuttet en valnød over i et andet brød, eller en nøddeflage fra en morgenkage over i en af de andre kager. Det er usandsynligt, men vi kan ikke garantere at der ikke kan findes spor. Så selvom der ikke er tilsat en bestemt fødevare i et bestemt produkt, så kan vi ikke garantere, at der ikke kan findes spor.

Glutenholdige kornprodukter: Hvede, Rug, Havre (Vi er forhandler af Glutenfri produkter fra Thunberg)

Andet: Æg, Mælk, Sesam

Nødder: Mandler, Hassel, Pistacie, Sesam, Valnød

Der kan forekomme hvede i alle vores produkter. Dog er der ikke tilsat hvedemel i alle vores rugbrød.

Der er bl.a. rug i alle vores rugbrød og i enkelte specialbrød.

Der er bl.a. havre i vores rugbrød, i enkelte brød, müsli og havregrynskager.

Der er bl.a. æg i alle vores brud og i de fleste kager. Der er ikke æg i brød, rugbrød og rundstykker.

Der er bl.a. mælk i kagerne, se vores separate liste med hvilke produkter vi har uden mælk

Der er bl.a. sesam i vores sesamrugbrød og rundstykker med sesam herunder salt og peber rundstykker og brød.

Der er bl.a. mandler i vores brunkager, sirupskage, nøddetærter, biscotti og wienerstænger.

Der er bl.a. hassel i vores müsli, småkager, wienerbrød og kager.

Der er bl.a. pistacie i vores pistaciesnitter og pistacietærter.

Der er bl.a. valnød i vores valnøddebrød og mozartkager.

Der kan forekomme spor af alle allergener i alle vores produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.