Allergener

Vores produkter bliver lavet i et bageri med mange forskelige produkter. Der kan ubevidst være spor af ALLE former for allergener i ALLE vores produkter. Det er usandsynligt, at der kommer en peanut i et rundstykke. Hvis du er meget overfølsom overfor fx. nødder så vil vi ikke anbefale dig at købe vores produkter, da vi ikke kan garantere, at der ikke er smuttet en valnød over i et andet brød, eller en nøddeflage fra en morgenkage har lagt på samme bord som en rundstykke dej. Vi kan simpelthen ikke garantere, at det ikke kan ske.

Vores personale kan oplyse om ingredienserne i vores produkter, men der kan selvfølgelig ske fejl. Vi har mange unge ansatte, som ikke skal holdes  til ansvar for en kraftig allergisk reaktion fordi de ubevidst er komme til (i god tro) at fejlinformere. Derfor er  ingredienserne på langt de fleste af vores prisskilte. Du er selvfølgelig velkommen til, at skrive en mail, hvis du skal være fuldstændig sikker på bestemte allergener.  

Vi forhandler produkter fra No gluten, det findes på frost i butikken. Vi laver ikke selv glutenfri produkter da der er gluten i luften i vores produktion. Men vi laver vores egne rugbrød UDEN hvede, UDEN æg, UDEN mælk, men med rugmel, hvori der er gluten, derfor er vores egne rugbrød ikke glutenfri selvom de er hvedefri.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.